Mantegazza
Carrello 0
Carrello 0
Mantegazza
DA TRE GENERAZIONI, FORMAGGI E NON SOLO
COLD CUTS AND SAUSAGES CULATTA - GUALERZI
IndietroAGED PIG'S LEG LO SGAMBATO - BERNARDINI GASTONE AvantiAGED FIOCCO VALTELLINA - ROBUSTELLINI

CULATTA - GUALERZI

534.jpg
CULATTA CON COTENNA_Pagina_6.jpg
534.jpg
CULATTA CON COTENNA_Pagina_6.jpg

CULATTA - GUALERZI

0,00 €

Cured meats produced in Zibello, the culatta is obtained from the most valuable part of the pork leg, without bow and leg. The aging is of 12 months. The aroma is delicate and sweet.

Aggiungi al carrello
Facebook0 Twitter LinkedIn0 Reddit Tumblr Pinterest0
Mantegazza Formaggi S.p.A
Via Volta 8,
Lozza, Lombardia, 21040,
Italy
+39 0332 261001 - P.I. 0151 1700120 info@mantegazzaformaggi.it
Orari
Lun 8:00 - 17:00
Mar 8:00 - 17:00
Mer 8:00 - 17:00
Gio 8:00 - 17:00
Ven 8:00 - 17:00
Sab 8:00 - 12:00
Dom Closed